Wij zijn een gediplomeerd en geregistreerd aannemersbedrijf voor professionele schilderwerken.

Wij werken enkel met professioneel opgeleide mensen die met de nodige ervaring en passie uw project mee helpen te realiseren.
U kan beroep op ons doen voor zowel binnen- als buitenschilderwerken voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Iedereen die een hoogwaardige afwerking verwacht, is bij ons aan het juiste adres, zowel particulieren, bedrijven, architecten, aannemers als projectontwikkelaars.

Wij bieden u een waaier van specialiteiten aan, wij passen de nieuwste technieken toe en stellen u de laatste modetrends voor.
Ons dynamisch team heeft de know-how van alle mogelijke schilderstechnieken en stijlen. Dit gaat van minimalistisch, landelijk, pastorie tot hedendaags.

Totaalprojecten

U kan bij ons ook terecht voor de coördinatie en projectbegeleiding van uw totaalprojecten. Dit doen wij in samenwerking met professionele bedrijven en vakmensen, zijnde tuinarchitekten, binnenhuisarchitekten, verlichtingsadviseur, electricien, loodgieter, gyproc- en pleisterwerk, raamdecoratie,...Kortom, wij verzorgen en realiseren uw project van kleurstudie tot interieuradvies.


Stefan Geerts


Stefan Geerts leerde zijn stiel in de vakschool te Geel.

In 1990 ging hij als gediplomeerd schilder van start als schildersgast.
Wetende dat hij ooit zelfstandig ondernemer ging worden startte hij in 1994 zijn eenmanszaak op.
In 2004 nam hij zijn eerste schildersgast in dienst, maar aangezien zijn zaak op korte tijd een flinke groei kende, kwam de ene na de andere werknemer erbij.
Zo veranderde zijn eenmanszaak in 2009 in BVBA Schilder- & Decoratiewerken Stefan Geerts.
Stefan zijn dagelijkse taken bestaan uit opmetingen, kleuradvies, het opstarten, de opvolging en de coördinatie van de werken.
Op de dag van vandaag heeft Stefan een twaalftal gediplomeerde schilders en decorateurs in dienst, zowel vrouwen als mannen.

2014 wordt een uitzonderlijk jaar. Stefan en zijn team vieren dan het 20-jarig bestaan van het bedrijf.